jaka konkurencija

Tvrtka Bomark Pak iz Ludbrega dobitnica prestižne nagrade EY Poduzetnik godine

Objavljeno: 18.03.2022. 08:23

Zadnja izmjena: 18.03.2022. 08:25

Miljenko Borščak i Stiven Toš, vlasnici kompanije Bomark Pak iz Ludbrega, dobitnici su nagrade EY Poduzetnik godine na sedmom hrvatskom  izdanju ovog prestižnog izbora, prenosi poduzetnik.biz.

Bomark Pak je izabran između pet finalista u snažnoj konkurenciji 44 kandidata iz 28 kompanija, a kao pobjednik sedmog nacionalnog izdanja predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj završnici u Monacu. 

Ovogodišnji EY Poduzetnik godine, Bomark Pak d.o.o. dio je Bomark Grupe koja se bavi proizvodnjom i prodajom ambalažnih proizvoda te je ujedno treći najveći europski i jedini hrvatski proizvođač stretch folija. Bomark Pak osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska kompanija, a danas je respektabilni proizvođač i distributer koji posluje na području čitave Europe te broji preko 300 zaposlenih u proizvodnom pogonu u Ludbregu te uredima u Varaždinu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu.

- Ovom prilikom želimo čestitati svim nominiranima na hrabrosti što su svoje ideje pretvorili u uspješne poduzetničke priče. Trenutno smo među tri najbolja distributera ambalažnih proizvoda u Europi, a potaknuti ovom nagradom vjerujemo da ćemo postati prvi. Vjera u sebe, vjera u ljude oko sebe i u zaposlenike te ljubav prema onome što radimo, naše su vrijednosti i put prema uspjehu, naglasili su u svom pobjedničkom govoru Miljenko Borščak i Stiven Toš iz Bomark Paka.

Komentari