Tvrtka iz Zaboka nudi stalni radni odnos hrvačicama u blatu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.05.2012. 10:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: geolocation.ws

Već dva tjedna na portalu na kojem se traže zaposlenici, tvrtka Jug produkt iz Zaboka traži djelatnice za koje je pod potrebna znanja i kvalifikacije upisana sposobnost rada pred većim auditorijem, odnosno većom masom ljudi, piše Poslovni.hr.

Pod opisom posla stoji da je riječ o projektu sportsko-zabavnog sadržaja koji se temelji na ženskom hrvanju u blatu u kupaćim kostimima u svrhu zabave i animacije publike. Prijevoz do mjesta događanja je osiguran, riječ je o stalnom radnom odnosu i radu na neodređeno vrijeme.

Za sada je bilo nekoliko upita za posao, no još ništa konkretno, ostalo je na razmišljanju. Doista nije jednostavno naći djevojke za takav posao, a htio bih zaposliti žene iz Hrvatske, a ne, primjerice, iz Bosne – kaže Dragutin Jug, direktor tvrtke.

Pojasnio je da je to posao kao svaki drugi, da bi zaposlenice imale plaću u rangu svake druge zaposlenice sa srednjom stručnom spremom, a na pitanje kakvo bi im bilo radno vrijeme, kaže da je to njegov osobni rizik hoće li ugovoriti priredbe nekoliko puta mjesečno ili svaki dan.

Komentari