TZ Kvarnera i Gorski kotar na sajmu Lov, ribolov, priroda, turizam

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 12.10.2012. 14:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Turistička zajednica Kvarnera i Koordinacija turističkih zajednica Gorskog kotara, koja djeluje u njenom okrilju, nastupaju na 17. međunarodnom sajmu lova, ribolova, prirode i turizma u Varaždinu, od 12. do 14. listopada 2012. godine. 

Gorski kotar je partner sajma pa su u nastup osim turističkih zajednica uključeni i Nacionalni park Risnjak, Stalni izložbeni postav lovstva, šumarstva i ribolova u Kaštelu Zrinskih – Brod na Kupi, desetak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i udruga s izvornim goranskim proizvodima te folklorna skupina iz Delnica, KUD Zeleni vir i Ravnogorski tamburaši.

Osim predstavljanja na nešto više od 100 m2 izložbenog prostora, održat će se i posebna prezentacija turističke ponude i sadržaja Gorskog kotara za turističke agencije sjeverozapadne Hrvatske, novinare i ravnatelje škola, kao i cjelodnevno predstavljanje manifestacije Plodovi gorja uz prigodne degustacije za posjetitelje sajma.

Dakle, ovogodišnji će sajam u Varaždinu biti u znaku Kvarnera i Gorskog kotara, a očekuje se ukupno više od 100 izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja na gotovo 2.000 izložbenog prostora i 15-ak tisuća posjetitelja.  

Komentari