nova poslovnica

U centru Zagreba otvoren Varteksov salon šivanja po mjeri

Objavljeno: 22.12.2021. 14:48

Zadnja izmjena: 22.12.2021. 14:48

U strogom centru grada Zagreba, na adresi Vlaška 12, otvoren je novi Varteksov salon šivanja po mjeri za odijela za muškarce.

Kako navode iz Varteksa, u salonu su zaposleni stručni stilisti koji će klijentima pomoći da odaberu željeni model odijela, tkaninu, unutarnju i vanjsku obradu te sve ostale dodatne modne detalje po želji. Nakon izvršenog odabira, Varteksovi će stručnjaci odraditi mjerenje te zajedno s konstruktorima izraditi željeni kroj.

Varteksova tradicija izrade odijela duga je cijelo stoljeće, a kako navode, vrhunac ekspertize odijela su šivana po mjeri. Za izradu odijela koriste se tkanine poznatih talijanskih proizvođača kao što su Marzotto, Angelico, Marlane, TG di Fabio, te jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača tkanina Loro Piana. Dostupne tkanine su izrađene od prirodnih vlakana poput čiste runske vune, superfine wool, vune sa svilom, vune s kašmirom u finoćama od Super 100’s do Super 150’s, ali i Summertime u kombinaciji vune, svile i lana.  Znanje i iskustvo Varteksovih majstora i modnih savjetnika te savršeno oblikovani modeli čine jedinstvena personalizirana odijela Varteks. 

Komentari