doznali smo moguće lokacije

U Varaždinu dva nova trgovačka centra - talijanski Eurospin i još jedan Spar?

Kako neslužbeno doznajemo, u gradu Varaždinu mogla bi niknuti još dva trgovačka centra koji su navodno u završnoj fazi glede kupnje zemljišta.
Objavljeno: 17.08.2020. 08:14

Zadnja izmjena: 17.08.2020. 08:14

Foto: Facebook: Eurospin

Kako neslužbeno doznajemo, u gradu Varaždinu mogla bi niknuti još dva trgovačka centra koji su navodno u završnoj fazi glede kupnje zemljišta.

Jedan od novih trgovačkih centara trebao bi biti talijanski lanac Eurospin, koji je tek nedavno ušao na hrvatsko tržište, u Zadru. Najavili su pritom otvaranje ukupno 100 trgovina na području Republike Hrvatske, odnosno namjeravaju biti prisutni u svakom gradu većem od 10.000 stanovnika.

Eurospin je lanac trgovina prehranom i mješovitom robom, koji je, kao talijanski lanac, na hrvatsko tržište najavio uvesti i neke brendove koji do sad na domaćem tržištu nisu bili zastupljeni.  Eurospin uspoređuju s njemačkim Lidlom, u Italiji je prisutan s 1.000 prodajnih prostora, a u susjednoj Sloveniji s njih 50.

Drugi trgovački lanac koji bi u Varaždinu otvorio svoj peti po redu prodajni prostor – navodno je SPAR Hrvatska koji je na domaćem tržištu prisutan unatrag već 16 godina, i to s ukupno 116 poslovnica u 36 gradova. Dok bi se Eurospin navodno trebao smjestiti na području Banfice, novi SPAR trebao bi se, prema neslužbenim informacijama, izgraditi na području Zagrebačke ulice.

Komentari