Upitnik za poduzetnike koji žele sudjelovati u programu IPA IIIC

Objavljeno: 11.01.2012. 18:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

S obzirom na veliki interes koji su iskazali mali i srednji poduzetnici za sudjelovanje u natječaju Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u sklopu programa IPA IIIC, a kako mnogi od njih ne zadovoljavaju sve propisane kriterije, Agencija za razvoj Varaždinske županije (AZRA) pripremila je za poduzetnike upitnik koji će im olakšati procjenu njihove prihvatljivosti.

Putem upitnika poduzetnici će moći uspješnije i brže pripremiti i prijaviti projektni prijedlog za sudjelovanje u ovom natječaju. Upitnik možete preuzeti OVDJE

Pozitivno ocijenjeni projektni prijedlozi bit će sufinancirani iz programa IPA odnosno komponente IIIC – „Regionalna konkurentnost“. Postotak EU sufinanciranja u sklopu ovog Poziva kreće se između 50 – 85% od ukupno procijenjenih prihvatljivih troškova, a iznos potpore se kreće od 50 tisuća eura do 200 tisuća eura.

Natječaj je otvoren do 20. veljače 2012., a prihvatljivi prijavitelji su mala i srednja poduzeća koja zadovolje sve propisane kriterije.

Podsjetimo, u okviru objavljenog natječaja održat će se i informativne radionice namijenjene potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava, a radionica u Varaždinu će se održati u utorak, 17. siječnja u Gradskoj sportskoj dvorani uz Dravu.

Komentari