Uskoro radionice o e-poslovanju za male i srednje poduzetnike

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.04.2014. 10:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

U Hrvatskoj se po drugi put sredstvima Europske Unije provodi projekt kojemu je cilj povećati korištenje i primjenu elektroničkog poslovanja (e-poslovanja) kod malih i srednjih poduzetnika, kako bi povećali svoju konkurentnost.

Uvodnim informativnim radionicama službeno je obilježen početak lokalne kampanje projekta "e-Poslovanje - Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanje, faza II".

Razvojna agencija Sjever – DAN, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin, jedna je od deset poduzetničkih potpornih institucija - korisnika projekta kojima je temeljem natječaja povjereno da budu nositelji aktivnosti i promotori e-poslovanja u Hrvatskoj. Do kraja projekta za područje Varaždinske županije održat će se specijalizirani treninzi-radionice o elektroničkom poslovanju, uz potporu malim i srednjim poduzetnicima koji žele iskoristiti prednosti e-poslovanja.

Radionice na temu e-poslovanja za potporu malim i srednjim poduzetnicima održat će se u travnju 2014. u prostorima Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin, prema sljedećim terminima i temama:

07.04.2014. - "Online marketing s naglaskom na sadržaj", predavač: Goran Mudri, ZIMO Digital, j.d.o.o.
10.04.2014. - "e-računovodstvo", predavač: Denis Zdelar, Valdez d.o.o.
14.04.2014. - "Online prezentacija, komunikacija i prodaja", predavač: Ivica Penić, Mariviam poslovna akademija
- "Customer relationship management (CRM) – Zašto i kako?", predavač: Tomislav Dujmović, Quantum

Početak svih radionica je u 10:00 sati. Prijave za pojedinu radionicu šalju se na e-mail: [email protected] ili [email protected].  

Glavni cilj projekta je poboljšati konkurentnost malih i srednjih poduzetnika povećanjem razine svijesti i upotrebom elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog trgovanja (e-commerce). Glavni partner projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta, a korisnici su: Razvojna agencija grada Dubrovnika (DURA), Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije (HRAST), JU RERA S.D. za koordinaciju razvoja Splitsko-dalmatinske županije, JU-Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Razvojna agencija Karlovačke županije (KARLA), Razvojna agencija Ličko-senjske županije (LIRA), Lokalna razvojna agencija Poslovni park Bjelovar (LORA), Razvojna agencija Sjever-Dan (u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin), Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (VIDRA) i Zagorska razvojna agencija (ZARA).

Sve dodatne informacije o projektu potražite kod:

Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o.
Marin Šipek
Tel: 042/492-123; Mob: 098/319-667; e-mail: [email protected]

Tehnološki park Varaždin d.o.o
Karlo Kukec
Tel: 042/500-051; Mob: 098/472 051; e-mail: [email protected]

Komentari