Varaždin: Doznajte besplatno kako pokrenuti i voditi biznis od kuće

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.06.2014. 20:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 5. lipnja, s početkom u 10 sati u dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu (Zagrebačka 89) održat će se besplatna edukativna konferencija Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?. Polaznici konferencije naučit će sve što im je potrebno za pokretanje biznisa – osnove knjigovodstva, organizacije posla i prodaje.

- Svaki događaj u poslovnom svijetu ima svoj pandan u knjigovodstvu. Zbog toga je neophodno znati što koji dokument treba sadržavati i koja je točno njegova svrha. To izravno utječe na obračun poreza, odnosno dobit poduzetnika. Iako će nakon pokretanja obrta ili tvrtke, poduzetnik odabrati knjigovođu koji će ga savjetovati, dobro je da već pri prije toga dobije sliku o svemu što ga očekuje - kazala je Zorana Mavričić-Korošec (Makora) koja će na konferenciji održati predavanje Financije kućnog ureda.

Goran Blagus (Business klinika) održat će predavanje Prodaja iz kućnog ureda kroz koje će sudionici konferencije naučiti prepoznati poželjne klijente, kako se razlikovati od konkurencije te što komunicirati kao svoju najveću vrijednost.

Budući da su najveći problemi pri radu od kuće organizacija privatnog i poslovnog vremena, vođenje dokumentacije te uspješno korištenje prostora, predavanje Kristine Brkić (In & out organizing) nosi naziv Organizacija i upravljanje dokumentacijom i vremenom.

Ulaz na konferenciju je slobodan, ali za besplatne se ulaznice treba predbilježiti putem internetske stranice Women in Adria.              

Komentari