summit 100

Denis Čupić u Skopju na okupljanju gospodarstvenika i lidera jugoistočne Europe

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.10.2017. 19:41

Zadnja izmjena: 16.10.2017. 19:56

Foto: Arhiva

Tvrtka F.O / Development čiji je osnivač i član uprave Denis Čupić, ujedno i predsjednik HUP-ove Udruge developera, sudjeluje na ovogodišnjem redovitom okupljanju gospodarstvenika i lidera jugoistočne Europe Summit 100 koje uz gospodarstvenike okuplja i političare zemalja sudionica.

Platforma Summit 100 prilika je za uspostavu jačih gospodarskih suradnji u jugoistočnoj Europi regiji koja ima izniman sinergijski potencijal. Glavna tema ovogodišnjeg Summita je povezivanje uz moto "Conectivity".

F.O. / Development jedna je od redovnih pozvanih sudionica a kako poručuju, Summit 100 je važno događanje i prilika za networking unutar regije posebno prema zemljama u koje investicije kakve smo pratili u Hrvatskoj tek dolaze.

- Kroz ovu platformu ostvarujemo kontakte za naše širenje u regiji kao etablirani pružatelj usluga u segmentu nekretnina i financija. Na ovogodišnjem Summitu će sudjelovati Europska povjerenica za transport gospođa Violeta Bulc s kojom ću voditi zanimljive razgovore vezano uz potencijal razvoja logistike na transportnom pravcu cijele regije. S makedonskim gospodarstvenicima imamo tekuće razgovore o suradnji u segmentu ulaganja u trgovinu, a Summit će nam omogućiti iste produbiti – izjavio je Denis Čupić.

Komentari