Varteks rasprodaje nekretnine diljem Hrvatske

Objavljeno: 12.01.2011. 10:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Započet je postupak za prodaju više od 11 tisuća kvadratnih metara poslovnih, skladišnih i prodajnih prostora u vlasništvu kompanije Varteks. Riječ je o ukupno 9 nekretnina u Daruvaru, Garešnici, Zagrebu, Kutini, Ivancu, Puli, Varaždinu i Rijeci.

Iz kompanije Varteks potvrdili su da je postupak prodaje navedenih nekretnina pokrenut naglasivši da se nekretnine prodaju "s osnovnim ciljem smanjenja kreditne izloženosti i stabilizacije likvidnosti."

Cijenu nekretnina Uprava kompanije još nije definirala no najvrijednije među njima trebale bi biti robne kuće u Puli, Rijeci, Daruvaru i Varaždinu. Riječ je o poslovnim i prodajnim prostorima koji se nalaze u užim središtima tih gradova i te bi nekretnine trebale postići najveću cijenu.

Varteks također prodaje i svoj proizvodni pogon u Ivancu površine oko dvije i pol tisuće kvadrata. Riječ je o kompleksu koji se nalazi blizu središta grada, a sastoji se od nekoliko objekata. Proizvodnja je tamo prestala 2009. godine.

Kompanija Varteks inače posjeduje oko 80 poslovnih, prodajnih, skladišnih i proizvodnih nekretnina na području Republike Hrvatske.


FOTO: Željko Hajdinjak / CROPIX



Komentari