45 milijuna kuna

Veliko ulaganje tvrtke Bomark Pak proglašeno najboljom srednjom proizvodnom investicijom

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.10.2019. 18:27

Zadnja izmjena: 24.10.2019. 18:30

Foto: Arhiva

Izvor: Lider media

Prema pisanju portala Lider.media, tvrtka Bomark Pak uložila je 45 milijuna kuna u izgradnju nove hale u Ludbregu opremljene najmodernijim strojevima za proizvodnji stretch folija, a ulaganje je u srijedu na završnoj manifestaciji Lider investa 2019. proglašeno najboljom srednjom proizvodnom investicijom u Hrvatskoj. 

- Izrazita nam je čast što je naš rad, trud i želja za predstavljanjem Hrvatske na internacionalnom, kompetitivnom tržištu EU prepoznat od strane stručnog odbora. Ovaj projekt je samo jedan u nizu kontinuiranih projekata koje provodimo i koji nam omogućuju razvoj, poboljšanje kvalitete i utvrđivanje pozicije kao lidera u kvaliteti usluge i proizvoda koje nudimo. Međutim, projekt ne bi bilo moguće ostvariti bez kvalitetnih zaposlenika koji su okosnica našeg poslovanja i ubrzanog rasta - izjavio je uoči dodjele nagrada direktor tvrtke Stiven Toš za portal Lider.media.

Cilj nagrađene investicije bio je osigurati dodatne proizvodne kapacitete i najvišu kvalitetu stretch folija kako bi se povećala konkurentnost poduzeća na europskom tržištu. Usto, nova tehnologija proizvodnje smanjuje količinu otpadne folije, a investicija je donijela i 11 novih radnih mjesta. 

Bomark Pak je članica Bomark grupe, tvrtke koja je od male obiteljske distributerske kompanije narasla u proizvođača i distributera koji posluje na području cijele Europe. Poduzeće je osnovano 2005. godine i jedini su hrvatski proizvođač stretch folija. Kontinuirano ulažu u razvoj proizvodnje, što je rezultiralo potpunom automatizacijom proizvodne linije. Uz sve navedeno njihovi proizvodi su ekološki prihvatljivi te se u procesu proizvodnje ne zagađuje okoliš - piše portal Lider.media.

 

Komentari