fine'sa business forum

Video - Kako ostvariti prinos do 4,50 posto, kakvo nas očekuje tržište nekretnina

Objavljeno: 09.12.2022. 13:58

Zadnja izmjena: 09.12.2022. 15:05

Više od stotinu poslovnih ljudi nazočilo je u petak Fine'sa Business Forumu u Hotelu Turist u Varaždinu. U dva djela donosimo cjelovitu snimku eventa koji je odgovorio na neka od gorućih pitanja za nadolazeću poslovnu godinu.

  • Fine'sa Business Forum - 1. DIO
  • Fine'sa Business Forum - 2. DIO

 

O Fine'sa Business Forumu

Okupljanje i informiranje poduzetnika te razmjena iskustava primarni je cilj ovogodišnjeg Finesa bussines Foruma koji odražava model poslovanja Fine'sa Grupe. Naš model je dugoročna suradnja i partnerski odnos sa svim klijentima, a radom na terenu shvatili smo da su poduzetnicima potrebne informacije na jednom mjestu, zbog čega smo i pokrenuli Bussines Forum koji je sada već postao tradicija našeg djelovanja.

Forum se održava, kao i svake godine, u organizaciji Fine'sa Grupe koja je ove godine u suradnji s vanjskim gostima izlagačima pripremila zanimljiva izlaganja o gospodarskim očekivanjima u narednoj godini, bespovratnim sredstvima, financijskim instrumentima kao zamjeni za bespovratna sredstva, alternativama u štednji i komercijalnom financiranju te tržištima nekretnina i obnovljivim izvorima energije.

Smatramo da su upravo ovakve vrste okupljanja ključne za kvalitetan networking i doprinos poslovanju naših gospodarstvenika što se potvrđuje i velikim brojem uzvanika svake godine.

Fine'sa Grupa

Komentari