dobra vijest

Grupa Vindija oglasila se priopćenjem i poručila: 'Povećavamo plaće!'

Zaposlenici će povećanje plaća osjetiti već u rujnu, a predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač poručuje kako se dodatnim izdvajanjem želi honorirati trud i predanost zaposlenika...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.09.2021. 11:29

Zadnja izmjena: 30.09.2021. 11:33

Foto: Na slici Nenad Klepač, predsjednik Uprave Vindije

Varaždinske prehrambene kompanije Vindija i Koka, koje su dio Vindija Grupe, donijele su odluku prema kojoj će godišnje izdvajanje za plaće povećati za gotovo 25 milijuna kuna o čemu su priopćenjem za medije obavijestili i javnost.

Ističu kako na razini Grupe zapošljavaju više od 4,3 tisuće ljudi, a ovim potezom nastoje se poboljšati uvjete rada uz zadržavanje svih dosadašnjih benefita poput regresa, uskrsnica i božićnica kroz financijski bonus i paket proizvoda. Pored toga, poručuju, Grupa će nastaviti financirati i kupovinu školskog pribora djeci svojih zaposlenika početkom školske godine, dok će dodatnu financijsku podršku uplatiti i povodom blagdana Svih Svetih.

Povećanje već u rujnu

Zaposlenici će povećanje plaća osjetiti već u rujnu, a predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač poručuje kako se dodatnim izdvajanjem želi honorirati trud i predanost zaposlenika.

- Nalazimo se u izrazito izazovnom vremenu i okolnostima pandemije koja je utjecala na poslovanje kompanija diljem svijeta. Potvrda da je Vindija kompanija s izrazitom snagom, kvalitetom i tradicijom koju prepoznaju naši kupci je upravo i ova odluka o povećanju plaća zaposlenika u jeku pandemije - rekao je.

Predsjednik Uprave Koke Stjepan Sabljak pridružio se riječima kolege iz Vindije dodajući kako Vindija već duži niz godina djecu zaposlenika daruje i za blagdan Sv. Nikole, a u aranžmanu Vindije i Koke, zaposlenici sa svojim obiteljima mogu provesti ljetni godišnji odmor. 

Komentari