Zlatna obitelj Topolnjak: “Kune“ HGK opet Termoplinu i Dermi

galerija-images/HGK zlatna kuna

Objavljeno: 06.11.2014. 14:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Varaždin uručena su posebna priznanja i plakete “Zlatna kuna“ pojedincima i tvrtkama za iznimne rezultate i doprinos u razvitku gospodarstva na području ŽK Varaždin za 2013. godinu...

Plaketa Zlatna kuna za najuspješnije veliko društvo pripala je Termoplinu, a za najuspješnije srednje TD, varaždinskoj Dermi. Priznanja su preuzeli direktori spomenutih tvrtki, Ivan i Mladen Topolnjak.

Inače, tvrtka Termoplin dobila je dosad Priznanje (2002.), te Zlatnu kunu za 2011. i 2012. godinu. Derma je na najboljem putu da je sustigne jer je od HGK 2002. godine nagrađena Zlatnom plaketom, a Priznanje za više godina uspješnog poslovanja dobila je za 2011. godinu.

- Nažalost radi nameta koji opterećuju proizvođačku industriju, stanje u gospodarstvu Varaždinske županije je sve teže i teže. Voda je došla do grla i žurno moramo nešto promijeniti. No, unatoč svega, ima tvrtki koje uspješno posluju i mi smo ih danas nagradili – naglasio je Čedomil Cesarec, predsjednik HGK ŽK Varaždin, dodavši da zaposlenici svih nagrađenih tvrtki imaju iznad prosječne plaće.

Tvrtki „Kircek“ d.o.o. iz Ljubešćice dodjeljena je Zlatna kuna u kategoriji najuspješnije malo trgovačko društvo. Za životno djelo, plaketom je nagrađen Tomislav Cvetko.

HGK Županijska komora Varaždin za poseban doprinos u očuvanju i unapređenju proizvodnje, te promociji gospodarstva varaždinske županije „Priznanjem“ je nagradila Ivana Zagorca, člana Uprave tvrtke Knauf Insulation iz Novog Marofa.

Priznanja su dodijeljena i tvrtkama povodom godišnjice poslovanja i to MIV-u, Grafičaru, Vindiji i Trgoprometu.
{gallery}HGK zlatna kuna{/gallery}


Komentari