Županijska gospodarska komora organizira hrvatsko-austrijski gospodarski susret

Objavljeno: 07.05.2014. 07:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

U četvrtak, 8. svibnja u Županijskoj gospodarskoj komori Varaždin u Ulici Petra Preradovića 17 održat će se hrvatsko-austrijski gospodarski susret.

Organizatori su HGK – Županijska komora Varaždin i Austrijski ured za vanjsku trgovinu, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede Republike Hrvatske, a tema susreta je "Financiranje projekata ruralnog razvoja putem EU fondova".

Na gospodarskom susretu, koji počinje u 10:00 sati bit će predstavljen Program ruralnog razvoja RH 2014 – 2020., a bit će riječi i o pripremi projekata za europske fondove, uz savjete i iskustva iz Hrvatske i Austrije. Predstavit će se hrvatske i austrijske tvrtke i stručnjaci iz područja poljoprivrede, a moći će se i razmijeniti iskustva i uspostaviti suradnja s austrijskim stručnjacima, tvrtkama i institucijama.

Gospodarski susret namijenjen je poljoprivrednicima, tvrtkama, udruženjima i klasterima, OPG-ovima, LAG-ovima, te postojećim i budućim korisnicima fondova Europske unije. Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Komentari