piše index.hr

Internetom kruži slika koja prikazuje svu bijedu SDP-ovaca, ali i crkve

Objavljeno: 27.12.2016. 15:48

Foto: Arhiva

INTERNETOM kruži fotografija s polnoćke u zagrebačkoj katedrali, koja zorno prikazan sav jad i bijedu sprege hrvatske politike i Crkve u Hrvata. 

Tako se na fotografiji vide pomalo pokunjena lica SDP-ovih glavnih udarnika Rajka Ostojića, Franka Vidovića i njihovog novog šefa Davora Bernardića. Oni su se u katedralu došli pokloniti i kleknuti pred Josipa Bozanića, a ovaj ih je domaćinski dočekao.

Tako se pred klupom na kojoj sjedi vrh Socijaldemokratske partije nalazi natpis "Rezervirano". Kao da se radi o separeu nekog noćnog kluba, a ne o crkvi. Kakvi god bili, ipak su političari. A kakvi god bili političari, hrvatskim popovima su važniji od naroda koji će, često iz plemenitijih pobuda od ljudi na slici, doći na božićnu misu. 

No, neće se miješati. Jer znaju to i Bozanić i Bernardić i narod, po onoj starorimskoj poganskoj, što je dozvoljeno Jupiteru nije dozvoljeno i volu. Baš zato, ovo "rezervirano" postavljeno na mjestu gdje bi svi trebali biti isti, pokazuje sav jad domaće Crkve na čelu s Bozanićem i navodno novog SDP-a koji pred takvima kleči.

Primijetio je nešto slično i Velimir Visković koji je opleo po Bernardiću na svom Facebook profilu. Napisao je kako prati raspravu članova i simpatizera SDP-a koji raspravljaju o tome je li Bernardić trebao otići na polnoćku ili ne: 

Više saznajte na index.hr

Komentari