dramatična biografija

POTRESNA OBITELJSKA PRIČA NOVOG ŠEFA SDP-a Roditelji su mu se razveli, morao se seliti zbog siromaštva, živio je s bakom i djedom, radio od 14 godine

jutarnji.hr

Objavljeno: 05.12.2016. 13:03

Foto: Arhiva

Davor Bernardić, sa svojih 195 centimetara visine i uskoro 37 godina života, postao je treći predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske. Njegovo lijepo i često nasmijano lice ne otkriva da je u proteklih 20-ak godina prošao kroz nekoliko zaista teških obiteljskih i životnih drama.

O svemu kroz što je u životu prerano morao proći, i zbog čega će danas njegovi najbliži prijatelji reći da je prerano odrastao, nikada nije rado govorio. Stoga je i priča o odrastanju novog lidera ljevice, iako je već 18 godina u politici, dugo ostala tek napola ispričana.

Život su mu obilježile dvije žene koje su mu bile najveća potpora i u najtežim životnim okolnostima: pokojna majka Dragica i supruga Irena.

Bero, kako ga zovu prijatelji, rođen je 5. siječnja 1980. - na isti dan kao Janica Kostelić, samo dvije godine prije nje - u bolnici Sveti Duh na zagrebačkom Črnomercu. 

više pročitajte na jutarnji.hr

Komentari