POPUT onih dječaka koje igrači Lige prvaka prije utakmice izvode na teren morao se osjećati Dujmović kad mu je u stolac nasuprot napokon sjela predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

I dok je dječačku opsjednutost Messijem, Ronaldom i Gerrardom još i shvatljiva, naprosto jer se radi o djeci, Dujmovićevu opsjednutost Kolindom teško je shvatiti.

Kolinda je za bivšeg kolumnista ustaškog Dnevno.hr-a, a sadašnjeg voditelja HRT-ove emisije Zabavnog programa - sve. Ona je "jednostavno superiorna" žena koja je prekinula "dugu, mračnu noć koja je trajala 15 godina". Ona je za Dujmovića "jamac da se ovdje više neće kopati po kantama za smeće u potrazi za hranom", a njen državnički gard, pisao je u jednom od svojih panegirika zaljubljeni Tihomir, "do sada nije viđen". Ukratko, ona je za Dujmovića veća od Beatlesa, da, i s Beatlesima je uspoređivao.

Naravno, od tog i takvog Dujmovića kojemu u goste dolazi njegova heroina ništa nismo mogli ni očekivati. No, fascinantno je koliko smo veliko NIŠTA zapravo dobili. 

Pomalo nervozni Dujmović, koji jest prekrižio noge ali je i dalje jednom nastavio nervozno lamatati, predsjednici je rekao da za nju ima sto pitanja. No, pitao je nije ništa. 

Više pročitajte na index.hr
 

Ključne riječi: hrt, index.hr, Kolinda Grabar Kitarović,

Komentari

12.01.2017. 10:59h

Foto: Arhiva

Izvor: index.hr