piše lupiga.com

STEVO CULEJ POKAZAO: Koja je razina pismenosti potrebna za fotelju u Hrvatskom saboru

lupiga.com

Objavljeno: 26.01.2017. 11:21

Zadnja izmjena: 26.01.2017. 11:22

Foto: screenshot/youtube

„Stevo Culej prihvaća sućeljavanje sa Pernarom ali ne pod kapom Rašete i Lijevih voditelja već Hrvatski usmjerenih medija ,ovo je Hrvatska i ja kao Hrvat nastupam u Hrvatskim emisijama.Ukoliko se ne javi neki drugi prihvačam i Rašetu i njemu slične do1 2 2017.“, o sebi je u trećem licu na svom Facebook profilu napisao Stevo Culej, saborski zastupnik iz redova HDZ-a.

Culej je tako postom, u kojem je teško pobrojati sve pogreške, zorno pokazao, a javnosti vrijedi skrenuti pozornost na taj detalj, koja je razina pismenosti potrebna za fotelju u Hrvatskom saboru gdje se, među ostalim, odlučuje o zakonima koji građanima kroje život. No, pismenost ionako nije ključ po kojem se biraju zastupnici u Saboru, jednako kao što to nije ni bilo kakva stručnost, niti bi se s nečijom nepismenošću trebalo izrugivati.

Usput je Culej nenamjerno uspio ostaviti i link na nepostojeću internetsku stranicu emisijama.uk, što je proizvod toga da ne koristi razmak nakon napisane točke na kraju rečenice, pa je Facebook njegove riječi prepoznao kao upis linka. 

Više pročitajte na lupiga.com

Komentari