piše index.hr

Zoran Erceg: Desničarski marš je otvorena prijetnja svima koji nisu poput njih

Index.hr

Objavljeno: 27.02.2017. 15:40

Zadnja izmjena: 27.02.2017. 15:41

Foto: Screenshot/youtube

NA SRAMOTNI desničarski marš centrom Zagreba koji se održao u subotu, reagirao je i ratni veteran Zoran Erceg koji je, ne tako davno, ustao i protiv šatoraša.

Njegov komentar marša prenosimo u cijelosti sa Facebook stranice "Ja se vas ne bojim".

Takav skup ne treba ignorirati

Svečana proslava osnivanja Hitlerovog nacizma 400 metara od hrvatske vlade i od Hrvatskog sabora uz osiguranje hrvatske policije. TOČNO prije 96 godina , 24. veljače 1920. godine Hitler je pročitao stranački program Nacionalsocijalističke njemačke radničke stranke.

Današnji marš hrvatskih ustaša sa ustaškom zastavom i sa zastavom njemačke pronacističke nacionalsocijalističke stranke NPD nije bio skup redikula koje treba ignorirati. Ovo okupljanje je svečano obilježavanje ustaškog vođe - Hitlera i njegove ideologije. Njemačka obavještajna agencija označila je NPD kao prijetnju ustavnom poretku. Hrvatska vlada još uvijek negira ustaško postojanje.


Na sramotu građana Hrvatske ponovo je poslana prijeteća poruka da čežnja za ustaškom ideologijom i dalje neprikriveno živi i razvija se u Hrvatskoj. Kolinda Grabar Kitarović, “anemični” Plenković i “slabovidni” Božo Petrov uporno tvrde da u Hrvatskoj ne postoji oživljavanje ustaške ideologije čiju smo prezentaciju danas gledali u Zagrebu. Ako oni slabo vide mi prepoznajemo opasnost po mir i stabilnost RH.

Više pročitajte na index.hr

Komentari