Novomarofski HDZ traži Hrenićevu ostavku jer "priča bajke i malo radi"

Objavljeno: 07.11.2014. 14:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Pogrešnim odlukama i forsiranjem nemogućih projekata Grad Novi Marof odavno je blokiran i izgubio je korak s vremenom dok druge sredine poput Ljubešćice, Jalžabeta, Kneginca, Lepoglave i Ivanca napreduju i preživljavaju krizu bez obzira na političku strukturu vlasti, tvrde novomarofski HDZ-ovci...

Gradski odbor HDZ-a Novi Marof uputio je u petak tiskanim i elektroničkim medijima priopćenje u kojem između ostalog naglašavaju kako bi “minimum korektnosti od strane gradonačelnika (Darka Hrenića) bilo da podnese ostavku i sam bitno smanji troškove novih izbora“.

Hreniću u priopćenju kojeg je potpisao Siniša Jenkač poručuju da ne mora primati naknadu iza smijene jer je šest godina primao plaću za malo rada.

HDZ-ovci aktualnom gradonačelniku spočitavaju da je građanima pričao bajke o Nanotehnologiji, pogonu Varteksa, oživljavanju BBS-a u Podrutama, tvornici stakla u Oštricama, kineskim investitorima i davao druga lažna obećanja čime su se obmanjivali građani i vijećnici.

Tvrde i da se nisu spašavala radna mjesta u posrnuloj novomarofskoj drvnoj industriji, ali se zato nabavio veliki luksuzni bijeli auto i radila kampanja za novu stranku.

Najavljuju da će izbori u slučaju ne izglasavanja proračuna biti u veljači 2015.godine.



Komentari