Američki producent Trevor Dahl želi surađivati s Jelenom Žnidarić

Objavljeno: 02.07.2015. 21:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Izvor: Facebook

Jelena Žnidarić Zsa Zsa, niže samo uspjehe nakon završetka showa 'X Factor Adria'. Iako se iz showa ispala prije live emisija, Jelenu to nije spriječilo u daljnjem radu, a sada je dobila i ponudu iz Amerike, piše 24 sata.

Jelena je nedavno snimila pjesmu "Živa sam" u suradnji s članicom žirija X Factor Adria Aleksandrom Kovač. Pjesma 'Živa sam' već sada ima gotovo 80.000 pregleda na YouTubeu.

A dok pjesma autorice Aleksandre Kovač uzima zamah te dok Jelena marljivo radi na njenoj promociji, stigla je i ponuda iz Amerike.

Naime, mladi producent Trevor Dahl koji je radio i pjesmu za One Direction nazvao je osobno Jelenu i ponudio joj suradnju na novoj pjesmi za strano tržište.

Trevor Dahl odnosno umjetnički Plug in Stereo oduševljen je Jeleninim vokalom i smatra da puno može postići svojim i van granica Hrvatske.

- Oduševljena sam naravno. Sva sam u pjesmi 'Živa sam' i ne mogu dovoljno zahvaliti Aleksandri na svoj podršci koju mi je pružila. Prekrasan je osjećaj čuti i vidjeti svoj prvi profesionalni uradak i nadam se da ćemo i dalje surađivati. A sada još i poziv Trevora Dahla kao šlag na tortu. Sve se slaže, oduševljena sam - rekla je uzbuđena Jelena za 24sata, koja osim suradnje s američkim producentom poslije ljeta planira i suradnju s kolegama iz showa 'X Factor Adria' Ivom Ćurić i Ilijom Mihailovićem.

Komentari