Antonio Tkalec vratio se s moćnim zvukom i najavljuje veliki koncert u Graberju

Objavljeno: 16.11.2014. 15:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Jedan od najpoznatijih kantautora moderne duhovne glazbe u Hrvatskoj, Varaždinac Antonio Tkalec, izdao je svoj treći po redu autorski nosač zvuka i za nedjelju 23. listopada najavljuje veliki koncert u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu.

Koncert će se održati s početkom u 19.30 sati, a Antonia će, kako nam je rekao, pratiti jedanaest izvrsnih glazbenika i pratećih vokala, dok će mu se kao posebna gošća na pozornici pridružiti Bernarda Bruno s kojom je snimio i zajedničku pjesmu.

Tkalecov novi album nastajao je više od dvije godine, a već prije njegova izlaska, struka i kritika koji su ga imali prilike čuti svrstali su ga među najbolje glazbene uratke u posljednjih deset godina.

O svom novom albumu Tkalec, pak, kaže: - Stilski, ovaj album je sličan mojim prethodnim albumima "Evo, dolazim Gospodine“ i "Kralju kraljeva“, ali puno dublji, moćniji i zreliji. Od prehodnih albuma razlikuje se i po tome što je u potpunosti sniman uživo.

Publika koja prati rad ovog talentiranog glazbenika i autora u nedjelju, 23. studenoga, zasigurno će stoga doći na svoje.

Komentari