zadnji dan festivala

Božić vodio parlaonicu rock gitare, Pif radionicu akustične gitare, a svirao se i blues

Objavljeno: 09.10.2016. 15:20

Zadnja izmjena: 09.10.2016. 15:41

Završni je dan Festivala letećih gitara. Radionice su krenule od 13 sati, a zainteresirani su mogli naučiti što je potrebno za sviranje blues rock gitare. Kasnije je Vedran Božić vodio parlaonicu rock gitare, dok je Branko Bogunović Pif održao radionicu akustične gitare.

Jura Geci i Toni Tkalec održali su radionicu rock blues gitare, a u tome im je pomogao Yogi Lonich, koji je došao iz Los Angelesa, a dugogodišnji je gitarist pratećem bendu Chrisa Cornella.

Parlaonicu na temu rock gitare je vodio Vedran Božić, koji je počeo svirati gitaru još ranih 60-ih u grupama Roboti, Zlatni akordi, Time, Parni valjak, a svirao je i s gitarističkim velikanom Jimijem HendrixomBranko Bogunović Pif održao je radionicu akustične gitare.

Još uvijek stignete popratiti dio programa zadnjeg dana Festivala. U 19 sati u gledališu HNK nastupit će BJ Cole i Emily Burridge. Nakon predstavljanja programa Flight of Fame na rasporedu su Vedran Božić, Branimir Bogunović Pif i Rocks Mastersi. Nakon 23 sata možete svratiti na Jam Session u Medinu škrinju.

Komentari