14.prosinca u varaždinu

BRUNO MIČETIĆ TRIO - vrhunski glazbenici ovog prosinca u vašem gradu

Objavljeno: 06.12.2021. 12:21

Zadnja izmjena: 06.12.2021. 12:23

Bruno Mičetić trio u prosincu kreće s mini turnejom po hrvatskim gradovima, a nastupat će od kazališta dokultnih mjesta za ljubitelje jazza.

Uz Brunu, kao trio nastupaju vrhunski glazbenici Vladimir Kostadinović i Joe Kaplowitz, a u a na nastupu u Varaždinu pridružit će im se još jedan vrhunski glazbenik – Ratko Divjak. Na nastupima BM tria očekuju vas standardi svjetske jazz glazbe, kao i autorske skladbe sa funky prizvukom.

Bruno Mičetić Trio ili skraćeno BM Trio inače je snimio prvi studijski jazz album na ovim prostorima: Phantoms Whisper, u izdanju Dallas Recordsa.

S nastupima kreću na Delničkoj Adventskoj bajci 10.12., a nastavljaju 14.12. u HNK Varaždin, potom 16.12. u KC Osijek, a dan kasnije u kultnom zagrebačkom jazz klubu Bacchus. Zadnja točka ove mini turneje je 18.12. u Voodoo baru Sisak.

I ako niste neki poklonik ovog glazbenog stila., ovaj vrhunski trio osvojit će vas sa izuzetno impresivnom prezentacijom, jer ovi izvođači ne kriju strast prema old school jazz-u (be bop, mainstream jazz) te fusion jazz – rock izričaju.

Uz sjajnu instrumentalnu virtuoznost, snalažljivost, sklonost iznenadnoj improvizaciji uz neporecivu kvalitetu i snažan instrumentalni izričaj uživat ćete cijelu večer.

Komentari