Čak i oponašatelji Elvisa Presleya vole Dane suvremenog plesa

Objavljeno: 13.06.2012. 13:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Do Dana suvremenog plesa dijeli nas još samo jedan dan. Od četvrtka navečer pa sve do nedjelje u Varaždinu će se plesati na čak devet različitih lokacija.

Otvorenje festivala bit će u četvrtak na Stančićevom trgu gdje će u 21:30 sati nastupati Zagrebački plesni ansambl s predstavom Iza sklopljenih očiju.

ZPA je jedan od najstarijih i najrenomiranijih plesnih ansambala u Hrvatskoj, a u ovoj predstavi imat ćete priliku vidjeti njihovih sedam vrsnih plesača. „Iza sklopljenih očiju“ izvest će se pod zvjezdanim nebom, a pogledati ju možete besplatno.

Nakon predstave, fešta se nastavlja na Podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz gdje će nastupati popularni Mario Kovač. Ovaj puta ne za miks-pultom, već s gitarom u rukama i pratećim bandom vjerno imitirajući kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja.

Njegov band D Elvis već je jednom prilikom raspametio varaždinsku publiku gostujući prije nekoliko godina u sklopu Špancirfestovog afterpartija, a ne sumnjamo da će mu isto poći za rukom i u četvrtak.

Više informacija o programu nađite na službenim internet stranicama festivala ili na Facebok stranici Dana suvremenog plesa.

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznicu za jednu od predstava na Danima suvremenog plesa:

Kako se zove band Marija Kovača koji će nastupati u četvrtak u Rogozu?

Odgovore šaljite na mail [email protected] i obavezno navedite svoje ime i prezime te predstavu koju želite pogledati. Prijave šaljite do četvrtka ujutro, do 10 sati, kada ćemo objaviti imena sretnika.

Ulaznice možete osvojiti za jednu od četiri predstava na koje se upad naplaćuje po 40 kuna, odnosno 20 za studente i umirovljenike. Sav ostali program je besplatan.

Birajte između „Josepha“, predstave talijanskog autora koja se u petak izvodi u dvorištu Galerije starih i novih majstora, „Largea“ u varaždinskom HNK-a ili Jestive ideje! „San svakog prasca...“ u dvorištu Galerije (dolazak podrazumijeva i večeru), predstava koje su na rasporedu u subotu, a u dvorištu Galerije održat će se i dječja predstava Tri skockana praščića u nedjelju ujutro.  

Komentari