Od 23. do 25. lipnja

Četvrto izdanje Kvart festivala u Varaždin dovodi jedna od najjačih imena regionalne scene

Objavljeno: 14.06.2022. 12:14

Zadnja izmjena: 14.06.2022. 12:14

Od 23. do 25. lipnja u P4 - centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu bit će održan KVART festival koji organizira Udruga mladih V.U.K. uz podršku Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Grada Varaždina, HGU i Ministarstva kulture.

KVART festival u 2022. godine dovodi u Varaždinu najaktualnija imena s pop, rap, hip-hop i trap scene regije. Svoj prvi nastup na KVART-u i općenito u Varaždinu zabilježit će popularni z++, Mimi Meredez, Kuku$ i Muha, koji će nastupiti u petak i subotu, 24. i 25. lipnja.

- Novina KVART festivala je konferencijski dio programa koji će biti održan u četvrtak, 23. lipnja, a koji je na neki način svojstven showcase festivalima. U tom dijelu programa mladim ćemo glazbenicima i glazbenicama dati priliku da se predstave, sudjeluju u panelima, a na kraju dana neki od njih snimat će i session s publikom što je novost u Varaždinu i na Sjeveru Hrvatske - rekao je Nino Preložnjak, programski direktor P4.

Osim koncerata, posjetitelje festivala u petak i subotu očekuju afteri koje KVART organizira u suradnji sa zagrebačkim Radiom 808. Uoči KVART festivala, u petak, 17. lipnja će u P4 dvorištu biti održan warm up KLIKERxKVART Party.

Inače, ulaznice za KVART festival još uvijek su dostupne i to online putem Entrio.hr, odnosno na fizičkim prodajnim mjestima Entrija.

Više informacija o KVART festivalu potražite OVDJE.

Komentari