ne propustite

'Crna kronika' premijerno ovog vikenda izvodi nove singlove s drugog albuma

Objavljeno: 21.06.2023. 11:11

Zadnja izmjena: 21.06.2023. 11:11

Povratkom na varaždinsku i hrvatsku rock scenu, Crna kronika kreće u novu glazbenu avanturu, radi na novom materijalu, isključivo autorskom, te 'niže' live nastupe na mnogim velikim i malim pozornicama diljem Hrvatske.

Prvi album pod nazivom 'Drž'te glavu iznad vode' realiziran je u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj, u izdanju diskografske kuće Dallas Records. Mnogi singlovi s albuma, mjesecima su harali top listama po cijeloj regiji bivše zajedničke države, dok se mnogi i dan danas izvode na brojnim televizijskim i radio postajama. Članove benda čine Ignac Klarić-vokal, Robert Kontrec-bas, Nenad Resnik-gitara, Neven Resnik-klavijature i Damir Kovačić-bubnjevi.

U međuvremenu, bendu se priključuju novi članovi, sound je čišći i čvršći, aranžmani slojevitiji i pršte od energije. Nedavno su svjetlo dana ugledala i dva nova singla s drugog albuma, koji se sastoji od desetak pjesama, koje će (uz stare stvari) Crna kronika premijerno izvesti na koncertu 24. lipnja 2023. u 21.00 sat na sceni 'Rogoz' u HNK u Varaždinu. Ulaznice po cijeni od 5 eura mogu se kupiti na ulazu na koncert sat vremena prije početka koncerta.

Komentari