Cvicvit: Bajkovita predstava o djevojčici dobrog srca

Piše: Josip Novak

Objavljeno: 22.02.2012. 10:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Kazališna tribina za djecu i mlade “Cukorek” i Dječje gradsko kazalište Čakovec priređuju u subotu 25. veljače u 16 sati predstavu Cvicvit koja govori o maloj djevojčici dobrog srca.

Pregršt likova, mladi glumci, pjesmice koje prate radnju, povest će sve posjetitelje predstave Cvicvit u još jednu prekrasnu bajku koju je napisala zagrebačka spisateljica Ančica Koprek.

Predstava Cvicvit govori o malenoj djevojčici koja živi u planinama zajedno sa svojim djedom u velikoj šumi punoj životinja i vrijeme provodi u igri i pjesmi.

S druge strane tih planina, na kraljevskom dvoru, živi oholi kraljević kojeg nitko ne voli, a ni on nikog ne voli. Brižni kralj pokušava svom sinu naći lijek, ali uzalud.

Mudrac Aron pokušat će pomoći kraljeviću, no shvatit će da njemu može pomoći samo djevojčica dobrog srca, a to je Cvicvit.

Redatelj predstave je Dejan Buvač, kostime je osmislila Dragica Jagec, a autor glazbe je Damir rodiger.

U ulogama nastupaju Ema Kovač, Ivan Milković, Sara Hunjak, Tena Jelinek, Matko Buvač, Nika Levak, Đesika Kolarić, Dea Radek, Ana Kovač, Pavla Ovčar, Ana Zrna, Patrick Bedić, Antonija Mrla, Matea Varga, Damira Kovačić, Dejan Buvač, Marko Kolarić, Mia Brkić, Sonja Kolarić,Klara Jurišić i Kristin Tkalčec.

Predstava traje oko 50 minuta i bit će prava poslastica za mališane starije od pet godina. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Komentari