ponovni izbor

Davor Bobić ravnatelj Varaždinskih baroknih večeri i u narednom dvogodišnjem mandatu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.01.2023. 16:53

Zadnja izmjena: 18.01.2023. 17:06

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, nakon konzultacija i u dogovoru s gradonačelnikom Grada Varaždina Nevenom Bosiljem, imenovala je Davora Bobića ravnateljem Varaždinskih baroknih večeri i u narednom dvogodišnjem mandatu.

Gradonačelnik Neven Bosilj na prijemu u palači Patačić čestitao je Davoru Bobiću na reizboru:

„Nemjerljiv je doprinos Davora Bobića dosadašnjim uspjesima Varaždinskih baroknih večeri. Trud i volja koju ulaže dokaz su da uistinu živi to što radi. On je prepoznat i cijenjen u svim stručnim krugovima i zato je sasvim realno i očekivano da nastavi svoj angažman i u novom mandatu. Ministrica Obuljen Koržinek i ja odmah smo se usuglasili i siguran sam će i ovogodišnji, kao i svi nadolazeći festivali biti izuzetno uspješni. Čestitam mu od srca na imenovanju.“

- Želim duboko zahvaliti ministrici kulture i medija dr.sc.Nini Obuljen Koržinek i gradonačelniku Grada Varaždina dr.sc.Nevenu Bosilju na ukazanom povjerenju. Iskreno zahvaljujem i najbližim suradnicima te članovima Festivalskog vijeća sa kojima vodimo trajnu brigu o očuvanju hrvatske glazbene baštine i visokom dignitetu Varaždinskih baroknih večeri. Počašćen sam što i dalje mogu kreirati ovako veliki festival svjetska ugleda uvijek prisjećajući se mojeg mentora, dragog maestra Vladimira Kranjčevića - rekao je Davor Bobić.

Komentari