Kazalište Planet Art

Dijelimo 2x2 ulaznice najnoviju predstavu 'Ljubavna pisma', evo kako do njih!

Objavljeno: 25.09.2023. 17:59

Zadnja izmjena: 25.09.2023. 18:13

Kazalište Planet Art dolazi u Varaždin na Scenu Gllugl u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4 sa svojom najnovijom predstavom "Ljubavna pisma" 6. listopada, s dvije izvedbe, u 18 i 20 sati!

Melodrama Ljubavna pisma, plodnog američkog dramatičara A. R. Gurneya, najizvođenija je kazališna ljubavna priča na svijetu. Tekst je premijerno izveden 1988. godine na Broadwayu te je iste godine nominiran za Pulitzerovu nagradu za dramu.

Od tada je ovaj jedinstven dramski tekst izveden nebrojeno puta po cijelom svijetu, a u glavnim ulogama okušala su se velika glumačka imena poput Elizabeth Taylor, James Earl Jonesa, Kathleen Turner, Williama Hurta, Mela Gibsona, Gerard Depardieua, Anouk Aimee, Sissy Spacek, Sigourney Weaver, Sally Field, i drugih.

U Hrvatskoj je ovaj tekst praizveden prije dvadeset godina u Teatru u gostima, a uz Anu Karić u ulozi Melisse u ulozi Andyja nastupali su Relja Bašić, Boris Buzančić i Boris Miholjević. U najnovijoj produkciji Kazališta Planet Art snažnim glumačkim postavama ovog kazališnog klasika pridružuju se Slavica Knežević i Marko Torjanac koji predstavu potpisuju i kao redatelji te autori dramaturške prilagodbe.

Ljubavna pisma će nam svojom toplinom izmamiti i suzu i osmjeh, ali i poneko sjećanje na velike skrivene ljubavi koje svatko od nas nosi u sebi.

Mi vam poklanjamo 2x2 ulaznice za ovu predstavu 6. listopada u 18 i u 20 sati, a sve što trebate je:

  • Podijeliti objavu na javno na svojem profilu
  • Lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin (ako već niste)
  • U komentaru označiti osobu s kojom idete na prestavu te u kojem terminu (u 18 ili 20 sati)

Komentari