Tjedan od 15. do 22. svibnja

Donosimo ovotjedni bogat program HNK-a u Varaždinu

Objavljeno: 15.05.2016. 10:16

Zadnja izmjena: 15.05.2016. 10:19

Foto: Arhiva

Donosimo tjedni pregled događanja, od 15. svibnja do 22. svibnja, Hrvatskoga narodnoga kazališta u Varaždinu.

Danas, 15. svibnja, u 20 sati u Velikoj sceni HNK-a, pod redateljskom palicom Georgija Paroa, održat će se „Balade Petrice Kerempuha“ Miroslava Krleže. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

U ponedjeljak, 16. svibnja, u 19 sati u Velikoj koncertnoj dvorani slijedi dodjela Godišnje nagrade za izvrsnost Rotary Cluba Varaždin.

U režiji Ljubomira Kerekeša, u utorak, 17. svibnja, u 20 sati u Sceni „Zvonimir Rogoz“ održava se kajkavska komedija „Bogi Ivač znova“. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

U srijedu, 18. svibnja, u 20 sati u Sceni „Zvonimir Rogoz“ na redu je predstava „Malo blago“ Elain Murphy u režiji Tomislava Pavkovića. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Dan poslije, u četvrtak, 19. svibnja, u 20 sati u Velikoj sceni očekuje vas koncert „Zagrljaj Međimurja i Makedonije“ u izvedbi Mirka Švende Žige i Kostadinke Velkovske. Ulaznice u slobodnoj prodaji.

U petak, 20. svibnja, u 19 sati u Velikoj sceni na redu je mjuzikl Druge osnovne škole Varaždin ­– „Ljepotica i zvijer“.

Povodom Svjetskog dana kulturnih različitosti, u subotu, 21. svibnja, u 19:30 u Velikoj sceni sprema se program, a ulaz je slobodan.

U nedjelju, 22. svibnja, očekuju vas koncert i predstava. Tako će u 19:30 u Velikoj koncertnoj dvorani biti održan koncert rane glazbe u suradnji s Mađarskim veleposlanstvom u RH i Mađarskim institutom u Zagrebu. Ulaz je slobodan.

U 20 sati u Sceni „Zvonimir Rogoz“ počinje predstava „Čelične magnolije“ Roberta Harlina u režiji Barbare Rocco. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Komentari