Varaždinsko kino

Donosimo program Kina Gaj za siječanj, u tjedan dana čak šest projekcija

Objavljeno: 20.01.2024. 08:30

Zadnja izmjena: 20.01.2024. 08:30

Foto: Kino Gaj

Poznato varaždinsko kino Gaj u siječnju je intenziviralo raspored projekcija, a u tjedan dana donose čak njih šest, među kojima je i Hrvatski film s glumcem iz Varaždina. Cijeli raspored za narednih tjedan dana donosimo u nastavku.

  • Subota, 20. siječnja

Tri mušketira: Milady

Avantura temeljena na književnom klasiku ima novu adaptaciju, a u Kinu Gaj prikazuje se u 17 sati. Cijena ulaznice je četiri eura.

Uboga stvorenja

Znanstveno-fantastična romansa o mladoj ženi koju je u život vratio briljani i neortodoksni znanstvenik novi je film u kojem glavnu ulogu ima oskarovka Emma Stone. U Kinu Gaj prikazivat će se u 19 sati, a ulaznica je četiri eura.

  • Petak, 26. siječnja

Polako nikuda

Hrvatski eksperimentalno-igrani film redatelja Damira Čučića u glavnoj ulozi ima varaždinca Juru Ružu. Film će se prikazivati u 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

Lov

Danska drama o dobrodušnom odgojitelju Lucasu prikazivat će se u 19 sati, a cijena ulaznice je dva eura.

  • Subota, 27. siječnja

Lassie 2: Nova pustolovina

Najpoznatiji pas s malih ekrana dobio je još jednu avanturu, a u Kinu Gaj prikazivat će se u 17 sati. Cijena ulaznice je četiri eura.

 Zaroni, preživi!

Temeljen na hvaljenom kratkom filmu Roda Blackhursta i Brycea McGuirea iz 2014., horror o neočekivanim događajima u životu umirovljenog bejzbolaša prikazivat će se u 19 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

Komentari