Fjaka i Crazy Hill rock festivali spojili Split i Ludberg

Trodnevni glazbeni rock festivali Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival su kako kažu organizatori, prvi "putujući" "open air" festivali u Hrvatskoj koji će se s gotovo identičnim line-upom i sadržajima održati tijekom dva uzastopna svibanjska vikenda, na dvije lokacije – u Splitu i Ludbergu.

Objavljeno: 16.04.2014. 17:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

 

Jedni od nositelja ovogodišnjeg glazbenog programa su Psihomodo pop i Opća opasnost u Splitu, dok će umjesto Opće opasnosti u Ludbregu nastupiti Van Gogh. Uz njih, nastupit će i brojni drugi bendovi među kojima su Atlantida, Malehookers, Kronika, Bandx...

- Ovdje nije riječ samo o večernjim rock koncertima domaćih bendova već o cjelodnevnim festivalskim programima za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz raznovrsnu gastronomsku ponudu – istaknuo je Dragan Barbarić, suorganizator festivala, piše portal Muzika.hr.

Festivalske ulaznice u prodaji su na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica).

Komentari