U povodu Dana žena

Foto - Histrioni u HNK-u izveli 'Mali raj', Stričak čestitao ženama njihov dan

Objavljeno: 07.03.2024. 09:44

Zadnja izmjena: 07.03.2024. 09:50

Već tradicionalno, povodom Međunarodnog dana žena, u organizaciji Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Varaždinske županije, u varaždinskom HNK održana je predstava kao znak pažnje svim ženama, a za smijeh je ove godine bila zadužena glumačka družina Histrion.

Histrioni su izveli svoju predstavu 'Mali raj', a prije toga prisutnima se obratio varaždinski župan Anđelko Stričak, čestitavši svim ženama njihov dan te pohvalivši pritom aktivnosti Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova, među koje spada i taj način obilježavanja Međunarodnog dana žena.

- Čestitam Vam na Vašem danu Danu žena. Nadam se da ćete večeras uz ovu sjajnu predstavu, zaboraviti na svakodnevne brige i obaveze, razveseliti se i nasmijati. A upravo to Vam želim u svakodnevnom životu, puno radosti i osmijeha - poručio je župan.

Predstavi su nazočile i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova  Dragica Ratković, predsjednica Savjeta za zdravlje Spomenka Kiđemet Piskač te predsjednicaKoordinacije za ljudska prava Nadica Dreven Budinski, priopćili su iz Varaždinske županije.

Komentari