humanitarna izložba

Foto i Video - Lupino o izložbi u KB Dubrava: Prvo mi je trebalo pola sata da se isplačem

Objavljeno: 21.12.2022. 10:02

Zadnja izmjena: 21.12.2022. 11:46

Kao što je bio njavio, u Kliničkoj bolnici Dubrava u kojoj se liječio od koronavirusa, Stephan Lupino otvorio je izložbu ponovno humanitarnog karaktera.

Podsjetimo, u jeku epidemije Lupino je u KB Dubrava proveo 12 dana, a sada mu se, kako je rekao, bilo lijepo u iste prostore vratiti zdrav i sa izložbom, te se samo sjećati kako mu "nije bilo svejedno" kada je ondje ležao. Kako je i ova izložba humanitarna, dio prihoda od prodaje fotografija i križeva iskoristit će se za kupnju uređaja za potrebe liječenja djece na odjelu za malformacije i defomirtete čeljusti i lica. Izložba, inače postavljena za 30. obljetnicu osnutka bolnice, sadrži devet fotografija i dvije skulpture križa.

- Nije lako, prvi puta kada sam došao ovdje mi je trebalo pola sata da se isplačem i da krenem fotografirati. Ta djeca su me podsjetila na fotografiranje Anđela u Klaićevoj bolnici. Dođu mi suze kada prvi puta vidim dijete, ali to mi ujedno daje i podstrek da idem dalje, to me ojača. Sretan sam kada djeci mogu pomagati i pomagat ću cijeli život, a tako bi svi trebali raditi. Svijet bi bio puno bolji - rekao je Lupino za InMagazin.

Komentari