Trofej Grada Varaždina 2023

Foto - Sportska dvorana Graberje u Varaždinu okupila je veliki broj plesača

Objavljeno: 22.10.2023. 08:55

Zadnja izmjena: 22.10.2023. 08:59

Foto: Boris Matijašec

Jučer je Sportska dvorana Graberje u Varaždinu postala središte plesnih zbivanja jer je započeo Trofej grada Varaždina 2023. koji će trajati i danas. 

Organizirano od strane Sportskog plesnog kluba Valcer u suorganizaciji s Plesnim klubom Takt i Hrvatskim sportskim plesnim savezom, Trofej Grada Varaždina okupio je preko 500 sudionika u različitim disciplinama plesnog natjecanja. Od najmlađih plesača u kategoriji mlađih osnovaca do najstarijih sudionika u kategoriji veterana, svatko je pronašao svoje mjesto na plesnom podiju. 

Sudionici su se natjecali u disciplinama latinsko-američkih plesova, uključujući sambu, cha-cha, rumbu, pasodoble i jive, te disciplinama standardnih plesova, među kojima su engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep. Trofej Grada Varaždina je jedan od najvećih i najvažnijih plesnih natjecanja u regiji i privukao je izvanredno talentirane plesače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Slovačke, Mađarske i Italije.

Danas nas očekuje završna ceremonija i proglašenje pobjednika, a kako je bilo na jučerašnjem otvaranju, pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Komentari