humanitarni rad

Foto - U zagrebačkom Arena Centru Lupino otvorio izložbu s posebnom posvetom

Objavljeno: 09.09.2023. 09:18

Zadnja izmjena: 09.09.2023. 10:02

Foto: Krunoslav Ćosić

Nakon otvorenja izložbe u Svetom Križu Začretju koja se još uvijek može razgledati, proslavljeni varaždinski umjetnik Stephan Lupino izložbu je otvorio u Arena Centru, i to ponešto drugačiju. 

Izložba je, naime, posvećena isključivo djeci s različitim poteškoćama, uključuje Lupinove fotografije djece, a organizira ju Udruga za ranu prevenciju i rehabilitaciju "Sve pod istim krovom - SPIK" pod vodstvom ravnateljice Jasne Primorac. Izložba je otvorena u petak 8. rujna, a razgledati ju možete u Arena Centru (ulaz Dalmacija) u Zagrebu do nakasnije sljedećeg vikenda. Otvorenju je nazočio Drago Plečko, marketing koordinatorica Marija Vulić, Slavko Šafranić, Siniša Katanić i drugi. Već sutra Lupino odlazi na Cres gdje će otvoriti izložbu Lupinizma u hoteli "Mamin san".

  • Sve pod istim krovom (SPIK) je udruga roditelja djece najtežih invalida i djece s poteškoćama u razvoju. Izložba je u humantirarnog karaktera. Lupino izložbom pomaže udruzi da se izgradi rehabilitacijski centar, a simboličkom donacijom mogu se uključiti i drugi.

Komentari