FOTO: Varaždinski Cold Snap pred dovršetkom spota koji će izazvati brojne kontroverze (bez golotinje)

Objavljeno: 04.10.2015. 19:55

Zadnja izmjena: 14.01.2016. 12:55

Foto: Cold Snap

Do premijere najnovijeg video spota za pjesmu pod nazivom "Monster" ( The Priest ) varaždinske skupine Cold Snap ostalo je još tri dana i ve? ono malo što je o njemu poznato, izaziva brojne kontroverze...

Naime, kako doznajemo od Jana Kerekeša, frontmana jednog od najve?ih metal bendova u Hrvatskoj i regiji, ekipa se ovaj put svojski potrudila da našoj glazbenoj sceni podari najprovokativniji spot - spot koji ?e, lako je pretpostaviti, izazvati brojne kontroverze.

- Spot je sniman u studiju Alfa film u Adamovcu i zasad druge detalje ne smijemo otkrivati, osim da ?e promocija biti u srijedu 7. listopada u zagreba?kom Vintage Industrial Baru, nakon ?ega slijedi koncert – kazao je pomalo tajnovit producent i direktor spota u kojem se pojavljuju djeca u bjelini i odrasli muškarac u crnom talaru.

Ina?e, spot ?e nekima biti teško gledljiv jer obiluje metaforama i simbolima koji u kona?nici dovode do horora. O ?emu je rije?, prosudite sami...

U nastavku pogledajte galeriju fotografija nastalu tijekom snimanja kontroverznog video spota najbolje i najdugotrajnije varaždinske glazbene skupine:

Komentari