ne propustite

Hitovi popularnog Elvisa ove subote dolaze u Varaždin, evo detalja

Objavljeno: 06.02.2023. 10:09

Zadnja izmjena: 06.02.2023. 10:13

Foto: Facebook

D'Elvis je rock bend osnovan 2007. koji je kroz idućih desetak godina, do privremene pauze 2017., žario i palio na brojnim glazbenim i umjetničkim festivalima.

U tih deset godina održali su više stotina koncerata širom Hrvatske i okolnih država no tada dolazi do pauze uzrokovane seljenjima nekih članova benda u dijasporu. No, virus izvornog rock'n'rolla neuništivo je živio u pjevaču benda te nakon tri godine stagnacije, 2020. okuplja se nova postava sastavljena od prekaljenih veterana domaće rock scene.

Tako novu postavu sačinjavaju originalni osnivač benda i karizmatični pjevač Mario, gitarist Toni (Jam ritual, Pavel), basist Zoki (Overflow, One Step Away), klavijaturist Vid (Pastiri, Opomena, Blues shitters, Grožnjan jazz is back) i bubnjar Matija (Zsa Zsa, Sowas). Repertoar nove postave sastoji se od pjesama iz svih važnijih stanica Elvisove karijere, od rane rockabilly Sun records faze, preko filmskih klasika sve do blještave Las Vegas faze.

Uvijek kostimski i scenski besprijekorni, dečki iz D'Elvis benda priuštit će i najzahtjevnijoj publici više od dva sata čiste, nepatvorene, iskonske rock'n'roll zabave. Koncert će se održati na Sceni Rogoz u subotu, 11. veljače 2023. s početkom u 21 sat, cijena ulaznice je 5 eura. Prodaja ulaznica je na ulazu u Scenu Rogoz.

Komentari