I Varaždinka Dina Lončar priprema delicije u popularnom Masterchefu!

Objavljeno: 31.03.2015. 20:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Facebook

Nakon što smo imali sjajne predstavnike u popularnoj glazbenoj emisiji "The Voice - najljepši glas Hrvatske", Nevena Stipčića i Martinu Milošević, ništa manje nismo uspješni na području gastronomije i kulinarstva.

Proteklog tjedna započelo je natjecanje kuhara amatera u izrazito popularnoj kulinarskoj emisiji Masterchef, a jedna od kandidatkinja je Varaždinka Dina Lončar.

Dina je 31-godišnja komercijalistica iz Varaždina. Ove godinu upisala je srednju školu za slastičara, a velika želja joj je imati svoju slastičarnu ili restoran.

Na MasterChef se prijavila jer voli kuhati i uživa u tome, a u showu bi željela naučiti nove tehnike kuhanja, bolje upoznati namirnice, kako baratati njima, savjete što bi trebali usavršiti, upoznati stručnjake iz prve ruke koji se bave kuhanjem te saznati kako zapravo stvari funkcioniraju u profesionalnom kulinarstvu.

Njeno karakteristično jelo su slatke i slane pite, a pet najdražih začina bosiljak, muškatni oraščić, chilli, majčina dušica i korijander. Njen stil kuhanja su talijanska, meksička i zagorska kuhinja, a najveća vještina u kuhinji su joj određivanje vremena i brzina. Osim kuhanja, neki od Dininih hobija su kick box, bordanje, klizanje i putovanja.

Komentari