budite dio razvoja kulture

Ispunite upitnik i sudjelujte u izradi Strategije razvoja kulture Grada Varaždina

Objavljeno: 06.09.2016. 08:19

Zadnja izmjena: 06.09.2016. 08:20

Kulturno vijeće Grada Varaždina poziva sve zainteresirane građane s područja grada Varaždina na uključivanje i sudjelovanje u izradi Strategije razvoja kulture Grada Varaždina koja će biti rađena za naredno petogodišnje razdoblje od 2017. do 2022. godine.

Kulturno vijeće Grada Varaždina osnovano je sredinom travnja 2015. godine i od samog početka inzistira na izradi kvalitetne Strategije razvoja kulture grada Varaždina. Nakon je dobiveno zeleno svijetlo za izradu Strategije, a anonimni upitnik za građane možete popuniti do 11. rujna putem poveznice: bit.ly/kultura-vz

Djelatnici u kulturi i ostali dionici u kulturi, nakon što također ispune upitnid, doduše drugog tipa, organizirat će sedam javnih fokus grupa raspoređenih po područjima kulture gdje će biti pozvani svi predstavnici istih ali i sva zainteresirana javnost.

Nakon prikupljenih podataka i prijedloga Agencija koja bude odabrana raspisat će spomenutu Strategiju koja će tad biti poslana na Javno savjetovanje, a finalna verzija šalje se Gradskom vijeću te nakon njihove potvrde ide u tisak u dvije varijante (originalna verzija i skraćena verzija koja će biti dostupna i prezentirana javnosti Grada).

 

Komentari