UDVDR OGRANAK IVANEC

Ivaneči veterani potpisali ugovor s Varaždinkom županijom za korištenje prostorija

Objavljeno: 02.07.2020. 19:42

Zadnja izmjena: 02.07.2020. 19:47

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec u četvrtak je potpisala dva ugovora, jedan s Varaždinskom županijom, a jedan s Cvećarskim obrtom Iris iz Ivanca.

U Varaždinskoj županiji potpisan je ugovor kojim se i ove godine podržava manifestacija obilježavanja sjećanja na Josipa Magaša iz Prigorca.

Nakon što je u travnju obilježen dan njegove pogibije odavanjem počasti na groblju u Varaždinu, centralni dio manifestacije u suradnji s udrugom građana u Prigorcu i Područnom školom, bit će održan na jesen.

Ovo je, ujedno, nastavak odlične suradnje ivanečkih dragovoljaca i veterana s Varaždinskom županijom, koja drugu godinu zaredom podržava memorijal u Prigorcu, a najavljeno je i ponovno uključivanje u memorijal sjećanja na Dražena Šešeta u Gačicama, gdje je partner i Grad Novi Marof.

Isto tako Varaždinska županija je za još pet godina produžila ugovor s UDVDR Ogranak Ivanec za korištenje prostora u Tajništvu, ulica Đure Arnolda 11, Ivanec i tako ivanečkoj udruzi riješila problem kancelarijskog prostora.

A, potpisan je i ugovor s Cvjećarskim obrtom Iris po kojem svi članovi udruge i njihove najbliže obitelji imaju popust od 15 posto na usluge cvjećare.

 

 

Komentari