Jam Ritual objavio najavni singl s novog albuma "Greasebucket"

Objavljeno: 27.10.2014. 16:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Varaždinski bend Jam Ritual u nedjelju, 26. listopada objavio je najavni singl s dugoočekivanog nadolazećeg albuma "Greasebucket".

Riječ je o singlu "Moves", koji se može preslušati na novoj web stranici ovog četveročlanog benda iz Varaždina koji postoji od 2008. godine. Web stranicu dizajnirali su i programirali Varaždinci Fran Mubrin i Dino Trojak.

Album "Greasebucket" (singl "Moves") snimljen je u mostarskom studiu MC PAVAROTTI na SSL pultu na kojem su svojedobno snimani albumi Sex Pistolsa, U2-a, Iron Maidena te jedna od zadnjih snimaka Boba Marleya. Za mix i mastering "Greasebucketa" i singla "Moves" odgovorni su Matko Grgas i Ivan Ban.

Inače, Jam Ritual započeo je s radom krajem 2008. godine, a nalazi se u vrhu rock i blues scene u ovom dijelu Hrvatske. U postavi benda su Toni Tkalec (vokal, gitara), Edvin Đerahović (gitara), Karlo Merkaš (bas) i Matija Burek (bubnjevi). U svom dosadašnjem radu zabilježili su brojne nastupe po domaćim i stranim klubovima i festivalima, a sljedeći je pred njima koncert 13. studenog u zagrebačkoj Močvari.

Komentari