Požurite po karte

Kerekesh teatar i "7. Tjedan smijeha" s tri predstave gostuje u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 04.03.2016. 14:18

Zadnja izmjena: 04.03.2016. 14:18

Foto: Kerekesh teatar

Festival komedija poznatog Kerekesh teatra  – pod nazivom „7. Tjedan smijeha“, koji počinje danas i traje do 13. ožujka, nudi čak 28 predstava u 10 dana trajanja manifestacije.

Većina predstava održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, a posebnost ovogodišnjeg „Tjedna smijeha“ je širenje na ostale gradove u Varaždinskoj županiji. Tako će, osim Varaždinaca, u odličnim predstavama i komedijama uživati i stanovnici Lepoglave, Ivanca, Novog Marofa, Ludbrega i Varaždinskih Toplica.

Tri predstave u Toplicama

Varaždinske Toplice ugostit će tri predstave. Sve predstave na programu su u kino dvorani u Varaždinskim Toplicama, a prva već sutra, u subotu 5. ožujka. Riječ je o predstavi Kerekesh teatra „Krtice“. Početak predstave je u 19.00 sati.

U ponedjeljak se Kerekesh teatar predstavlja mlađoj publici s predstavom „Grimmix“. Predstava će se održati u dva termina od 11.00 i 12.30 sati.

Posljednja predstava u Varaždinskim Toplicama u sklopu „Tjedna smijeha“ je na rasporedu iduće nedjelje, 13. ožujka. Radi se o još jednoj predstavi Kerekesh teatra „Dimnjačar“. Početak je u 19.00 sati. Cijena ulaznica za sve predstave je 30 kuna.

Komentari