Evo detalja

Video - Kerekesh Teatar pokrenuo kampanju za donacije za izgradnju Kulturnog centra

Objavljeno: 10.10.2023. 11:39

Zadnja izmjena: 10.10.2023. 12:50

Kerekesh teatar već godinama želi izgraditi najveći Kulturni centar u Hrvatskoj i to baš u Varaždinu, a kako bi u tome konačno uspjeli, pokrenuli su crowdfunding kampanju za donacije.

Naime, cilj Ljubomira i Jana Kerekeša jest izgraditi kulturni centar koji će za 27 godina postati vlasništvo Grada Varaždina i ostati na korištenje budućim generacijama. Kako navode, to će biti najveći Kulturni centar u kojoj će stotine djece svakodnevno imati plesne, glazbene, likovne i dramske radionice i probe. Želja im je u Varaždin dovesti kvalitetne glazbene izvođače, filmske i likovne umjetnike, predavače, nagrađivane predstave i kulturne manifestacije. 

- Kerekesh Teatar je odigrao više od 50 predstava za pomoć djeci, bolesnima i stradalima u potresima. Sad mi trebamo vašu pomoć kako bi nastavili pomagati. Nakon izgradnje kulturnog centra nastavit ćemo pomagati više nego ikad. Svi vrtići, škole i fakulteti u gradu Varaždinu dobit će besplatno na korištenje glavnu dvoranu kulturnog centra jednom godišnje, a organizirat ćemo i deset humanitarnih dana svake godine za pomoć potrebitima diljem Hrvatske i  svijeta - poručili su iz Kerekesh Teatar. 

Uz pomoć donacija, gradnja bi mogla započeti u veljači iduće godine. 

Više informacija kao i mogućnost donacije nalazi se ovdje

Komentari