Crowfunding kampanja

Kerekeši rade grafit "Čačić, volimo te", zakazali termin

Objavljeno: 11.12.2023. 17:19

Zadnja izmjena: 11.12.2023. 18:08

Kerekesh Teatar postavio je treći izazov u sklopu svoje crowfunding kampanje za izgradnju kulturnog centra u Varaždinu  - u iduću srijedu Trpimir i Ivek radit će grafit "Čačić volimo te".

Ljubomir i Jan Kerekeš, naime, pozivaju sve da u srijedu, 20. prosinca na lokaciji budućeg kulturnog centra u Graberju 33, s početkom u 10 sati, podrže nove nove umjetničke nade, usput se dobro zabave te saznaju zašto je veseli dvojac, Trpimir i Ivek, imao dvojku iz likovnog.  A zašto "Čačić volimo te"? Pa, svojedobno su se Kerekeši i Čačić kao župan sukobili, pa nije teško zaključiti kako je to razlog ovom njihovom pothvatu.

'Izljev ljubavi za milijun eura'

Podsjetimo, Kerekesh Teatar pokrenuo je početkom listopada crowfunding kampanju "Budite uz nas, gradimo za vas" za izgradnju kulturnog centra u Varaždinu, koji će za 27 godina postati vlasništvo Grada i ostati na korištenje budućim generacijama. U sklopu te kampanje planiraju prikupiti pet milijuna eura, a sada su nadomak skupljenih milijun eura.

U svojoj najnovijoj facebook objavi "Izljev ljubavi za milijun eura" pozivaju ljude da u srijedu podrže izgradnju kulturnog centra i otkriju viziju likovnjaka, a oni će sve ovjekovječiti jednim prikladnim videom.

Ujedno, sve pozivaju i da putem ovog linka doniraju koliko mogu: https://bit.ly/3MIHudw

Komentari