Koncert Gordane Lach i Željka Grahovca u sklopu serijala Lijepom našom

Objavljeno: 21.10.2014. 08:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Uspješnu ljetnu koncertnu sezonu, etno dvojac Gordana Lach i Željko Grahovec nastavljaju nastupom u Murskom Središću u srijedu 22. listopada u 19 sati, u sklopu snimanja serijala Lijepom našom...

Prepoznatljiv duet, vokalistica Gordana Lach i glazbeni aranžer Željko Grahovec uspješno su zaključili ljetnu koncertnu sezonu, a već najavljuju i nadolazeće jesenske nastupe.

Ljetne koncerte započeli su festivalom ''Pjesme Podravine i Podravlja'' u Pitomači na kojem su nastupili sa svojom autorskom pjesmom i nastavili nastupima na manifestacijama „Porcijunkulovo“ u Čakovcu, ''Špancirfest'' u Varaždinu, te ''Zeljerijada'' u Vidovcu.

Vrijedno je spomenuti da je koncert na „Zeljarijadi“ bio obogaćen pratnjom TO „Varaždinske glazbene udruge“ pod ravnanjem Damira Mumleka, što je rezultiralo programom upotpunjenim nizom poznatih zagorskih popevki.

Ovih dana, uz niz manjih koncerata, spomenuti dvojac se priprema za nastup u Murskom Središću na snimanju serijala Lijepom našom koji će se održati 22. listopada. Osim angažmana u sklopu serijala Lijepom Našom, dvoje glazbenika priprema i sudjelovanje na MEF-u (Međimurski festival zabavne glazbe), koji će se održati 13. studenoga u toplicama Sv. Marin na Muri.

Vidljivo je kako Gordana Lach i Željko Grahovec uspješno nastavljaju glazbenu suradnju.

U prilog tome svakako govore i njihove najave novih obrada izvorne pučke popevke kao i autorskih sadržaja na kojima, kako kažu, trenutno intenzivno rade.

Komentari