Varaždin pokrovitelj

Krenule prijave za Reviju filmskog stvaralaštva djece i Smotru školskog filma

Objavljeno: 10.04.2024. 17:58

Zadnja izmjena: 10.04.2024. 17:58

Najkasnije do 1. lipnja otvorene su prijave za 62. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece i 12. Smotru hrvatskog školskog filma, koji će se održati u listopadu u Varaždinu pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Reviju i Smotru organiziraju Hrvatski filmski savez i Agencija za odgoj i obrazovanje, uz suorganizaciju Filmsko-kreativnog studija VANIMA te II. Osnovne škole Varaždin. 

Svaka družina, klub, skupina ili pojedinac može na Reviju prijaviti neograničen broj ostvarenja u okviru sljedećih kategorija: igrani film, dokumentarni film, animirani film, TV reportaža, film slobodnog stila i radionički film.

Radovi se na 62. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece prijavljuju online na poveznici: https://bit.ly/62Revija, a na 12. Smotru hrvatskog školskog filma na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/12Smotra.

62. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece i 12. Smotra hrvatskog školskog filma održat će se u Varaždinu od 3. do 6. listopada, pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra, Hrvatske zajednice tehničke kulture, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Grada Varaždina.
 

Komentari