Predstava kao poklon za Dan žena

“Krtice“ dupkom napunile varaždinsko kazalište (pogledajte tko je sve došao)

Objavljeno: 09.03.2016. 08:15

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:29

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Koordinacija za ljudska prava i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije u utorak su organizirali izvedbu kazališne predstave “Krtice“, povodom obilježavanja Međunarodnog  dana žena, koja je u HNK privukla brojnu publiku...

U urnebesnoj komediji Kerekesh teatra  prvenstveno su uživale umirovljenice, žene  s invaliditetom, žene branitelja, te one koje rade u teškim uvjetima i nezaposlene.

Prije same predstave prisutnima se obratio zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić rekavši kako mu je “drago da se nastavlja prekrasna tradicija  kojom Varaždinska županija daruje predstavu svim ženama povodom njihovog dana“.

- Lijepo je da se Međunarodni dan žena obilježava na ovaj način jer u današnje vrijeme pokloniti nekome osmijeh ili priliku da se uz dobru predstavu nasmije ima vrijednost. Želim pohvaliti naše Povjerenstvo za ravnopravnost spolova i Koordinaciju za ljudska prava koji svojim radom i aktivnostima doprinose  poštivanju različitosti, promicanju prava žena, ali i širenju tolerancije – naglasio je Kišić.

Inače, nakon predstave je glumac Jan Kerekeš ženama u prvom redu gledališta podijelio ruže, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija:

Komentari